Invalidní důchodci versus "rozkrádačky" nejen v tomto státě

Kategorie: Domácí | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

jak snad všichni víte, i "vrabci na střeše" ví, jestli a kdo v Česku ubírá nezákonným způsobem peníze daňových poplatníků. Všichni to víme, ale akorát se to nesmí nahlas říkat, protože by takový člověk dopadl hůř než za komunismu. Jsou to právě ti stejní lidé, kteří se snaží navenek vypadat, jako že šetří a že pomáhají tomuto státu se dostat ze záporných čísel, tedy dluhů. Ve skutečnosti však je to jenom velká iluze určena pro "obyčejné smrtelníky" tak, aby se lidově řečeno vlk nažral a koza zůstala celá. Ano je to falešné působení na vás na všechny. Ale to mnozí z vás ví, takže jdu dál. 

Tento článek jsem se rozhodl napsat z důvodu, že kdysi, když jsem byl ještě pod doménou *.blog.cz, jeden človíček mi tam bez ostychu odpovídal, že je správně, že se invalidním důchodcům vyhledávají "mouchy" záměrně proto, aby se jim za každou cenu snížil jejich příjem z důchodu - napsal mi prostě a jednoduše, že stát nemá peníze, a proto by se měl snižovat důchodcům jejich příděl peněz. A já říkám, že ten člověk je hlupák a/nebo jen sprostý hajzlík (bez pardonu) a to proto, když neví (nebo spíše nechce vědět), kdo za tím nedostatkem státních peněz stojí... čili jaký zloděj (nebo zloději) je zodpovědný za ten nedostatek peněz ve státní pokladně.  

Než jsem přešel na doménu *.blogspot.cz, tak se mezitím vláda v Česku změnila (takže tento článek je spíš takovou řekněme vzpomínkou). Pravda ale je, že mnozí zloději v politice stále jsou... čili nic tím nekončí.     

Ano, má pravdu ten výše zmíněný hlupák, když tvrdil, že stát nemá peníze. Ale patrně si nechtěl vzpomenout, kdo za tím nedostatkem stojí. Který politický zloděj nebo mám říct, kteří zloději ? Já s tím problém nemám... a hyenismus nejvyššího stupně je, když někdo chce začít šetřit na nemocných či starých lidech. A přitom sami sobě (nejen politici) ještě přidávají na státních platech. To je vrchol nejvyššího stupně !  

S výše i níže uvedeným souvisí i to, že existuje mnoho takových hlupáků, kteří důchodcům "jen" závidí, že nemusí chodit do práce a přesto berou někdy i vyšší peníze, než ten, kdo do práce chodí (ta částka je maximálně okolo deseti až patnácti tisíc měsíčně - ale to jsou ti největší chudáci v podstatě). Ti lidé jsou tak hloupí, že si nevidí ani na špičku nosu, když říkají, že by zloději v politice měli ještě více ubírat konkrétně invalidním důchodcům.

Lidé ! Probuďte se... každý invalidní důchodce platí mnohem větší daň než vy (= "daň za své poškozené zdraví"). Takovou daň byste si nepřáli platit... to si pište ! Peníze, které důchodci invalidní dostávají, jsou kolikrát jen směšnou záplatou za jejich bolest (viz výše), za jejich utrpení, kterým si prochází. A někteří si tím prochází celý život, každý den, každou chvíli... a jen hlupáci jako výše zmíněný zastánce státní vynucené regulace (rozuměj umělé a neoprávněné snižování) důchodů, si směle tvrdí, že když stát nemá peníze, tak je správné, když se vynucuje, že důchodcům se snižuje jejich příjem. 

Podívejte se, každý "vrabec na střeše" ví, jak to v politice "funguje". Jen hlupák či hajzlík bude hájit ty grázly "nahoře" (s čímž zdůrazňuji, že všichni nejsou stejní). Nemá smysl si něco nalhávat. A proto já tady jasně přede všemi říkám - všichni invalidní důchodci třetího stupně, slyšte mě - užívejte si své důchody, vychutnávejte si každou případnou lepší chvilku bez ohledu na ostatní a ostatní, ať se klidně "škvaří ve vlastní šťávě" (obrazně řečeno) za svou sprostou (a hlavně slepou) závist. 

Takže závěrem říkám... stát nemá peníze, je zadlužen, a proto je nejvyšší čas začít hromadnou čistku zlodějů z "vrchních míst" a politici by okamžitě měli začít šetřit konkrétně sami na sobě (= snížit si platy) a tak dále a tak dále. 

Jak už jsem výše řekl, všichni nejsou stejní, ale žel bohům je jich tolik, že už nemá smysl se nad "slepými" a sprostými závistivci  nějak významně pozastavovat (= a tedy je lepší rovnou přistoupit k velkému snižování platů politiků, aby bylo na důchody a tak dále). 

Žádné komentáře:

Okomentovat