Některé blogerky zvýrazňují, že "Láska porazí vše špatné a zvítězí nade vším"

21. 3. 2015 ve 20:41 | Kategorie: Domácí | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

již leta letoucí pozoruji na internetu mnohé snahy nejednoho z vás. A docela mne zaujala myšlenka (obzvlášť) některých blogerek, které rády dodnes zviditelňují (a zlobí se, když jim to někdo vymlouvá) myšlenku, že láska zvítězí nade vším špatným (a podobně). No...

Zde si dovoluji vnést svůj opačný obraz. Nesouhlasím. Proč ? Z mé pozice dlouholetého duchovního vím, že existují situace, kdy pouhá abstrakce nepomůže. Kdy "prostě" musíte použít (někdy i) fyzické síly (byť vyplývající) z duchovní podstaty. Jinak řečeno fakticky jsou existence, vůči kterým vám láska skutečně nepomůže.

V níže uvedeném případě uvidíte, že umírajícím na základě temné duchovní síly žádná láska nezachrání jejich drahé životy... nuže posuďte níže sami.

Dovoluji si zde uvést "krásný" příklad (15+):
(nevhodné pro osoby mladší patnácti roků)

-  na nádraží v Brně se sešly dvě slečny, blogerky, jedna se jmenuje Petra a druhá Karolína

- tyto dvě slečny, mimochodem obě duchovně výrazně založené, se rozhodly udělat si procházku blíže k okraji Brna

- tam zcela náhodou se staly svědkyněmi brutálního útoku, který si však nedokázaly běžnými metodami odůvodnit (jednalo se o magický útok)

- obě, Petra i Karolína, se okamžitě rozběhly, protože viděly cosi jako stín mizící kdesi za rohem protější budovy

- tam je ovšem čekalo nepříjemné překvapení v podobě něčeho, co připomínalo energie jiskřících stínů, které zdálky připomínaly stíny nějakých lidí (už se tak tak chystaly k zabití svých obětí, kterých bylo asi tak šest)

- když se snažily obě s pomocí vnitřního působení láskou porazit výše zmíněné stíny (stíny chvilku zdržely, to ano) ale za každou minutu navíc, jeden ze stínů doslova energeticky vysál jednu z přítomných (ještě přežívajících) obětí a to úplně tak, že se ti lidé změnili v prach

Z výše uvedeného vidíte jasně otázku: "Jak by oběti Petra s Karolínou chtěla osvobodit ? Láskou ? Nebo snad pohlazením či harmonickým souzněním ? Nebo snad srdce-ryvnou písní ? C c c c - nebuďte blázniví...

... ve výsledku z výše uvedeného případu je jasné, že všech šest zajatců padlo k zemi jako šest pytlů plných prachu (doslova). A žádná láska nikoho nevysvobodila. Jsou prostě situace, kdy musíte použít tvrdou sílu... jinak zemřete. Taková je "prostě" realita.  

Žádné komentáře:

Okomentovat